NALAGANJE

Vpiši iskalno poizvedbo

Katera vprašanja CPP povzročajo največ preglavic?

Deli

Juhu, kmalu bo napočil čas za opravljanje vozniškega izpita! Pred teboj so leta mnogih poti in obiskovanj čudovitih krajev – kadar koli in s komer koli. Lahko se boš zapeljal na obalo ali pa s prijatelji na kavo. Vse super, ampak korak za korakom. Najprej je na vrsti pridobitev dragocenega dokumenta, ki sliši na ime »vozniški izpit«.

Gre za postopek, ki terja nekaj časa in pozornosti, saj bo pridobljeno znanje ključnega pomena za tvojo varnost kot udeleženca v cestnem prometu. Pa ne le za tvojo, s poznavanjem cestno prometnih predpisov boš lahko učinkovito poskrbel tudi za varnost drugih udeležencev in si tako zagotovil, da bo vožnja prijetna in udobna.

Kako pričeti z opravljanjem vozniškega izpita?

Kot smo že zapisali, se po tej poti postopa korak za korakom. Tu je zdravniški izpit za voznika motornih vozil, pa uspešno opravljena prva pomoč, potem pa na vrsto pride še CPP izpit oziroma preverjanje znanja iz cestno prometnih predpisov. To je vsekakor eden ključnih korakov na poti do vozniškega dovoljenja.

CPP teorija na spletu

Celotna teorija CPP ti je na voljo tudi na spletu (vozniski-izpit.com).

Na CPP predavanjih boste bodoči vozniki in voznice prejeli vse potrebno znanje o pravilih cestnega prometa. Zato pozorno prisluhni predavatelju, zapisuj si in na koncu vprašaj, kar ti ni povsem jasno.

Ampak, nekatera CPP vprašanja so tako težka …

Prav nobene potrebe ni, da bi se obremenjeval z najtežjimi vprašanji, ki na bodoče voznike lahko delujejo nekoliko dvoumno in nerazumljivo. V ta namen na spletu obstajajo online CPP testi, s pomočjo katerih bodo še tisti največji dvomi v hipu razblinjeni.

Tako kot je to v navadi pri vseh vrstah izobraževanj, tudi pri opravljanju CPP izpita obstaja nabor najtežjih vprašanj, ki kandidatom poženejo strah v kosti. Ker pa si sedaj lahko pomagaš s spletno aplikacijo, ki ti bo na nazoren način prikazala in razložila vse najbolj zahtevne primere, je strah popolnoma odveč.

Video 3D animacijski prikazi

Verjetno na svetu ni boljše razlage, kot je neposreden prikaz situacije na terenu in pravilno ravnanje ob tem. Prav za to poskrbijo izjemno doumljivi 3D video prikazi, s pomočjo katerih ti bo v hipu jasna še tako zapletena situacija v prometu.

Nenadoma ti bo zasvetila tista lučka nad glavo in rekel si boš, da vse skupaj sploh ni tako zelo zapleteno, kot je bilo videti pred tem. Kako ravnati v krožnem prometu, kaj pomenijo znaki policista v križišču in kako pravilno ravnati, ko se zaradi okvare ugasnejo semaforji? Odgovore na vsa ta vprašanja boš kmalu imel v mezincu.

Zbirka 28 najtežjih CPP vprašanj

Najtežja vprašanja CPPČe za 100-odstotno prepričanost v svoje znanje pred opravljanjem testa CPP tudi 3D prikazi ne bodo dovolj, pa ti je na spletu na voljo še zbirka 28 najtežjih vprašanj, kar si jih lahko kdor koli zamisli v cestno prometnih pravilih. Vprašanja z odgovori so na voljo v brezplačnem prenosu, za kar boš potreboval zgolj svoj e-poštni naslov.

Se počutiš bolje? Nič nenavadnega, saj ti je zdaj zagotovo povsem jasno, da je vsak strah pred opravljanjem CPP izpita odveč. Tako boš kot dobro pripravljen kandidat, oborožen z znanjem in opravljenimi poizkusnimi testi, prišel na glavni izpit povsem sproščen in tvoj rezultat bo naravnost odličen.

Super, sledi še zadnji korak: praktični del in čisto prava vožnja v spremstvu usposobljenega inštruktorja!