NALAGANJE

Vpiši iskalno poizvedbo

Kako ovekovečiti najlepše trenutke?

Deli

Zagotovo ste se že znašli v trenutku, ko ste doživljali najlepše minute svojega življenja in vam je bilo žal, da jih ne morete ovekovečiti na ustrezen način. Že res, da imamo danes praktično vsi v žepu pametni telefon z odlično kamero, a izkaže se, da to vendarle ni tisto optimalno.

Le kako si pomagati s telefonom ob rezanju neskončne beline med turno smuko, ali pa pri spustu z gorskim kolesom ujeti vse lepote narave in vragolije, ki jih uganjate? Morda ste na to pomislili med plavanjem pod vodo in opazovanjem prelepega sveta tam spodaj. K sreči obstaja ravno pravi naslov za vse našteto.

Vse na enem mestu: GoSport

Ko govorimo o napredni fotografski opremi in ravnanju z njo, se marsikdo prestraši, da tega ne bo znal. K sreči pa na spletu obstaja pisana zbirka tovrstnih napravic, ki skorajda vse postorijo same. Bogat nabor različne opreme boste našli na DJI Slovenija, kjer se bo našlo za vsakega nekaj.

Kamera DJI Osmo Action

Športna kamera DJI Osmo Action s CMOS senzorjem.

Ne glede na to, ali ste drzen kolesar, ki si želi, da bi kamera z njegovega kolesa sama posnela vrhunski video, ali pa navdušen letalec, ki z jadralnim padalom uživa na nebu. Morda neustrašen avanturist ali neustavljiv popotnik, ki želi svoja čarobna popotovanja ovekovečiti za vse večne čase.

Vrhunski posnetki ne glede na situacijo

Omenili smo pametne telefone, ki na področju zajema videa dosegajo kar zavidljivo kakovost, a še zdaleč niso uporabni povsod. Zaplavajte z delfini, posnemite koralni greben, ali pa ustvarite čudovit posnetek nedostopne pokrajine iz zraka.

Dron DJI Mavic 2 Pro

Dron DJI Mavic 2 Pro z vrhunsko Hasselbladovo kamero.

Pri tem vam bodo seveda pomagali droni, opremljeni z vrhunskimi kamerami, ki zagotavljajo izjemne posnetke. Fotografije, jasne kot bi gledali v živo, ali pa video posnetki vrhunske 4K kakovosti s 60 sličicami na sekundo. Vaši posnetki bodo nenadoma videti kot oglas s televizije in nikakor se jih ne boste mogli nagledati.

Tudi dodatna oprema je pomembna

Ne le vrhunska tehnologija, ogromno pikslov, zoom in sprotna obdelava posnetkov, pomembna je tudi dodatna oprema. Nosilci, na katere boste kamere namestili, da bodo lahko zajemale svet in okolico s krmila vašega kolesa, ali pa jih boste pritrdili kar nase, morda na zapestje.

Dodatki za GoPro kamero

Dodatki in nastavki za GoPro kamere (na sliki 21-delni komplet).

Na voljo so tudi različna vodoodporna ohišja, ki bodo vašo kamero v popolnosti zaščitila med plavanjem ali potapljanjem. Želite, da vaš kuža postane profesionalni snemalec? Ni problema, obstaja rešitev tudi za to. S posebnim nosilcem za pas, bo vaš najboljši prijatelj ustvaril izdelek, kakršnega sami ne bi mogli nikoli.

Vsekakor danes ni več izgovorov za to, da v svoji zbirki ne bi imeli naravnost sanjskih posnetkov.