NALAGANJE

Vpiši iskalno poizvedbo

Zakaj uporabiti zaščitno steklo za telefon?

Deli

Odgovor na vprašanje iz naslova bi moral biti precej enostaven. Samo en neroden zdrs iz dlani, ki mu sledi padec po tleh, pa že lahko objokujemo nekaj stotakov vreden mobilni telefon. Histeričen jok in spraševanje, kaj nam je bilo tega treba, bo takrat žal neizogibno. Za zaščito mobilnega telefona je potrebno poskrbeti pravi trenutek.

To ni dan pred poškodbo niti ne takrat, ko določeno zaščito naključno opazite v trgovini. Zanjo je potrebno poskrbeti takoj po nakupu mobilnega telefona. Najsi bo to etui, ovitek ali kakšna torbica, pomembno je, da to storite takoj, kajti nesreča nikoli ne počiva.

Zakaj je vedno na udaru prav zaslon?

Še eno vprašanje, na katero poznamo kar nekaj odgovorov. Če ne drugega, nam ponagaja tudi višja sila, ki poskrbi, da mobilnik na tleh vedno pristane z zaslonom. Ta pa je dejansko najbolj ranljiv del celotnega aparata. Uporabite zaščitno steklo za telefon!

Kaljeno zaščitno steklo za HuaweiUdarec v ohišje ali praska na hrbtnem delu telefona vas bosta vsekakor precej manj bolela kot pa, če se bo to pripetilo zaslonu vašega mobilnega telefona. In ne le, da bo praska pokvarila videz samega zaslona, ob trših udarcih ali padcih na tla lahko pride celo do razbitja in uničenja drage naprave.

Popravilo zaslona je navadno najdražje možno popravilo in včasih celo presega vrednost rabljene naprave na trgu. Garancije, razen v posebnih primerih, za takšno vrsto nesreče ni, zato morate za varnost poskrbeti sami.

Kam po zaščitno steklo za telefon?

Na spletu je kar nekaj ponudnikov, kot je denimo spletna trgovina ilovemobi.si, kjer boste našli prav vse potrebno za zaščito svojega mobilnega telefona. Zaščitno steklo navadno stane nekje med 10 in 20 €, kar je neprimerljivo manj, kot stane zamenjava počenega zaslona. Če imate srečo, seveda, in se med poškodbo ni pokvarilo še kaj drugega.

Kaljeno zaščitno steklo za Samsung GalaxyNe glede na znamko ali model telefona »odklikajte« na splet, izberite kakovostno zaščitno steklo, etui ali ovitek ter zaščitite svoj telefon še danes!