NALAGANJE

Vpiši iskalno poizvedbo

Zakaj izbrati Ultimark Trodat Preink štampiljke?

Deli

Ko človek že pomisli, da je svet žigosanja dosegel svoje meje, nas proizvajalci teh nepogrešljivih pripomočkov za posel in dom vedno znova presenetijo. Kar je vsem, ki štampiljke uporabljajo, skupnega, je dejstvo, da si želijo vedno čistih in jasnih odtisov. Brez nevidnih odsekov ali zabrisanih napisov.

Preink štampiljke z barvo v sistemu so tiste štampiljke, ki omogočajo prav to. V nadaljevanju vam zaupamo nekaj zares pozitivnih lastnosti teh štampiljk, ki navdušijo tako s kvaliteto odtisa kot tudi mnogostransko uporabnostjo. Vsekakor ste ta hip našli novo odlično rešitev za svoje podjetje in pisarno.

Zakaj je preink štampiljka boljša?

Kot že beseda »preink« v angleškem jeziku pove, se barva za odtis nahaja v sami štampiljki. Tako vam ne bo potrebno nikoli skrbeti za izrabljene suhe blazinice, ki proti koncu nudijo zares slabe rezultate: žige, ki so deloma zabrisani ali celo nerazločni.

Ročne štampiljke Trodat Ultimark Preink

Pestra ponudba visoko kakovostnih štampiljk Trodat Ultimark Preink — S-GRAF d.o.o.

V pomembnem momentu, ko je potrebno potrditi kakšen uraden dokument, to seveda ni nekaj, kar bi vas razveselilo. Z Ultimark Trodat Preink štampiljko ne boste nikoli v zadregi in nikoli brez barve. Prav v tej informaciji tiči ena od super novic za vas. Štampiljko Trodat Preink boste lahko zelo enostavno dopolnili z nekaj kapljicami nove barve za popoln odtis.

Za več odtisov

Česar si v pisarni ali skladišču vašega podjetja najbolj želite, je, da imate na voljo štampiljko, ki zmore več. In Trodat Preink zmore več! Če potegnemo vzporednice z običajnimi štampiljkami, lahko povsem brez lažne skromnosti rečemo, da boste s to štampiljko naredili kar do 10x več odtisov kot s klasično avtomatsko štampiljko.

Polnjenje štampiljke Ultimark Trodat Preink

Prikaz polnjenja štampiljke Ultimark Trodat Preink.

In ne le, da jih bo več. Odtisi bodo popolnejši in vsakokrat enaki kot prvič. Kot smo omenili, boste barvo enostavno dovajali v štampiljko, zaradi česar lahko pozabite na menjavo iztrošenih blazinic. Navdušeni boste ob vsakem naslednjem odtisu, Preink štampiljke pa se odlično obnesejo tudi pri odtisih na večje površine.

Kje se uporabljajo?

V resnici lahko omenjene štampiljke uporabljamo kjerkoli, a se še posebej dobro obnesejo pri odtiskovanju na reklamne papirnate vrečke in drugo papirnato embalažo. Tega se zelo dobro zavedajo v podjetju S-GRAF d.o.o., kjer v svoji pestri ponudbi štampiljk nudijo tudi Preink štampiljke.

Te štampiljke so tudi ustrezno zaščitene, saj zapiralna kapica preprečuje nenamerno žigosanje in ščiti vaš žig pred kontaminacijo. Konec skrbi, ki vam jih povzročajo običajne štampiljke, in konec packanja ter jeze, ko je odtis v najbolj neprimernem trenutku nepopoln.

Vrhunska kakovost

Ročna preink štampiljka z barvo v ohišju je vrhunski izdelek in nudi zgolj najboljšo kakovost. Govorimo tako o materialih, iz katerih je izdelana, kot tudi o končnem rezultatu, ki je viden na embalaži ali listu papirja pred vami. Omenjene štampiljke se uporabljajo, kadar je potrebna večja velikost odtisa, kot je to v primeru avtomatske štampiljke.

Štampiljke Trodat Preink vsebujejo tudi vrhunsko kakovost barv ter so izdelane z mislijo na končnega uporabnika. Ker si z njimi želimo doseči veliko število kvalitetnih odtisov, to pomeni tudi, da bo precej časa v roki. Prav zato je še kako pomemben ergonomski ročaj, ki daljšo uporabo takšne štampiljke močno olajša.

Ste vajeni enobarvnih odtisov? Brez potrebe! Črnilo je na voljo v črni, rdeči, modri in zeleni barvi.