NALAGANJE

Vpiši iskalno poizvedbo

5 znakov, da je zaljubljena

Deli

Na poti do idealnega partnerja se ne moremo izogniti nekaj zmenkom, ki pa so seveda različno uspešni. Včasih je že na prvem zmenku videti, da si dva ne ustrezata, drugič pa je čutiti nekaj v zraku in pride do naslednjega. Navadno je tretji zmenek že dokaz o tem, da se nekaj dogaja.

Ena večjih dilem po navadi je, kako prepoznati, ali smo osebi nasproti všeč ali ne. Še posebej moški v tem primeru doživljajo več dvomov kot ženske, za katere velja, da imajo morda nekoliko bolj razvito intuicijo in hitreje začutijo določene reči. In kako vedeti, da je zares zaljubljena?

1. Poseben pogled

Če se ti zdi, da je tvoja sogovornica oziroma simpatija med vajinimi zmenki dobila nek nov pogled in žar v očeh, je povsem mogoče, da je zaljubljena. Oči so ogledalo duše in za ženske je znano, da dušo razkrijejo na način, ki ga ni mogoče zgrešiti.

Ko sramežljivega umikanja pogleda ni več in so oči med pogovorom praktično prikovane na tvoj obraz, je jasno, da se nekaj dogaja. Tiste iskrice, ki jih vidiš v njih, so znak, da te vidi na popolnoma drugačen način kot gleda na druge.

2. Igranje z lasmi

Še posebej v primeru, ko ima ona dolge lase, boš kaj hitro prepoznal, kdaj je zaljubljena. Ženske se s svojimi lasmi ne igrajo iz dolgčasa in čeprav se oddajanja znakov morda zavedajo, se temu početju ne morejo upreti. Gre za naravni instinkt in roka kar sama zaide k pramenu las.

Ženska se igra z lasmi

Če se ženska igra s svojimi lasmi, do tebe zagotovo nekaj čuti.

Če se ona na ta način poigrava z lasmi pred teboj, jih navija okoli prstov, vrže preko ramena in jih ves čas popravlja, je povsem mogoče, da je na skrivaj zaljubljena vate. Prav mogoče je, da se je v mislih zatopila v vroče, morda celo erotične zgodbe, v katerih imaš svojo vlogo tudi ti.

3. Nekontrolirano dajanje komplimentov

Dekleta so vajena prejemati komplimente, a jih znajo tudi dati, kadar si po njihovem mnenju nekdo to zasluži. Če denimo sedita na kavi in se ti zdi, da ti jih je v kratkem času podelila že nekaj, je to znak, da se je morda zaljubila vate.

Včasih možgani delujejo po svoje, še posebej v primeru, ko je primarna pozornost usmerjena v neko določeno točko. Takrat lahko na plan pokuka nekaj več komplimentov kot navadno.

4. Sporočila potem, ko sta bila ravno skupaj

Sta bila pred kratkim ravno na zmenku in si novo sporočilo prejel, še preden si prišel do doma? Pogreša te, kar je seveda zelo dober znak. Prav pošiljanje sporočil in njihova frekvenca ti lahko nakaže, da se je zelo ogrela zate.

Pisanje sporočila po zmenku

Če ti je poslala sporočilo takoj po zmenku, je to dober znak.

Ne glede na to, ali sta ste spoznala v živo ali prek spleta, morda na nekoliko bolj žgečkljivem portalu, kot je Urgenca, je to zanesljiv znak, da sta na pravi poti.

5. Pokaže veliko zaupanja

Ženske so dokaj nezaupljiva bitja, dokler ne dobijo občutka varnosti in osebi zaupajo več kot na začetku. Če s teboj deli osebne zadeve, se morda rada pogovarja celo o spolnosti in svojih fantazijah, je to bržčas znak, da se dogaja nekaj velikega.

Ne spreglej