NALAGANJE

Vpiši iskalno poizvedbo

Kako ohraniti mladosten videz in dobro počutje?

Deli

Verjetno si tudi vi želite kar najdlje ostati mladostnega videza in počutja? Potem imate srečo, saj ste naleteli na recept, ki vam bo v življenje vrnil lepo, napeto in sijočo kožo, ojačal lase in nohte ter poskrbel, da boste vsak dan s ponosom pozdravili osebo v ogledalu.

Če se sprašujete, ali gre za čudežen eliksir večnega življenja, moramo zapisati, da se temu opisu vsekakor približa, saj prinaša očem jasno vidne rezultate. Pisali bomo namreč o izdelku Kolagen shot znamke Gaia Naturelle, ki poleg kolagena poskrbi še za vrsto drugih koristni reči v telesu.

Zakaj ravno Kolagen shot?

Na trgu je res kar nekaj izdelkov, ki obljubljajo pomoč telesu pri tvorbi kolagena ali nadomeščanju le-tega. Prav zato se je nekoliko težje odločiti za pravi izdelek. S tem v mislih tokrat nekaj več o izdelku, ki si vsekakor zasluži prostor v našem hladilniku.

Kolagen shot

Kolagen shot (Gaia Naturelle)

Posebnost tega izdelka tiči v njegovi sestavi, saj vsebuje ribji kolagen, MSM, hialuronsko kislino, biotin, vitamin C in B6 ter cink. Gre za prehransko dopolnilo v tekočini, zato mešanje prahu z vodo ne bo potrebno. Kolagen shot vsebuje hidroliziran ribji kolagen.

Kako deluje?

Jemanje kolagena je precej enostavno, še posebej kadar govorimo o izdelku v tekoči obliki. V jutranjo rutino boste dodali prvi korak pred vsemi ostalimi. Stopili boste do hladilnika, s pomočjo pokrovčka odmerili ustrezno količino pripravka in ga na tešče zaužili.

Tako boste imeli namreč največ koristi za svoj mladosten videz in boljše počutje. In to je vse. Le nekaj sekund za tako velike spremembe v življenju vsekakor ne more biti prevelik zalogaj. Sploh če s tem pridete do lepe, sijoče kože, zdravih las, ki se ne bodo več lomili, ter lepih in gladkih nohtov.

Kaj pa vsebina?

Omenili smo že, da Kolagen shot vsebuje ribji kolagen, zapišimo pa še nekaj malega o ostalih sestavinah. Verjetno vas zanima, kaj je MSM? Povsem možno je, da ste zanj že slišali kje drugje, saj ga imenujejo kar mineral lepote. Osnova MSM je žveplo.

Za bolj gladko in mehko kožo poskrbi hialuronska kislina, ki je krasna vlažilna snov in napolni prostor med kolagenskimi vlakni. O vitaminu C sploh ne bomo izgubljali besed, saj zagotovo poznate njegove zdravilne učinke, omenimo pa še biotin in cink. Prvi poglavitno prispeva k zdravju kože in las, medtem ko cink poleg naštetega poskrbi še zdrave nohte.

Za konec omenimo le še to, da opisan izdelek ne vsebuje prav nič maščob, njegova energijska vrednost pa je le 23 kcal.