NALAGANJE

Vpiši iskalno poizvedbo

Kvalitetna predstavitev na spletu – ključ do uspeha

Deli

Tako kot verjetno ne bi kupili mesa pri neurejenem mesarju s površno higieno, tudi na spletu verjetno ne boste zapravljali denarja na spletni strani, ki je že na prvi pogled videti precej ubogo in kupcu neprijazno. Predstavitev na spletu je izredno pomembna, saj se kar okrog 70 % vseh kupcev pred nakupom o izdelku informira preko spleta.

Izdelava spletnih strani je v zadnjih letih morda postala nekoliko enostavnejša, kar pa še vedno ne pomeni, da lahko kvalitetno spletno stran postavi prav vsak. Tehnologija je napredovala, menjavajo se generacije in vsaka naslednja je bolj pripravljena na svetovni splet ter vse, kar prihaja z njim.

WordPressDanes je izjemno priljubljeno izdelati spletno stran na platformi WordPress. To je prijazna platforma, ki uporabnika vodi skozi korake vse do prvega klika na svojo novo spletno stran. A to še ne pomeni, da bo ta izdelana na način, ki prepriča kupca. Pa ne le kupca. Prepričati je potrebno tudi spletne iskalnike (npr. Google), sicer vas kupci nikoli ne bodo našli. Temu rečemo spletna optimizacija.

Nakup in vzpostavitev lepe grafične predloge še ne pomeni, da imate na razpolago kvalitetno spletno stran. Poleg vsebin (tekstov in fotografij) boste potrebovali tudi nekaj nadgradnje in spletne optimizacije. Agencije, katerih prioriteta je izdelava spletnih strani, vam bodo znale postoriti vse to.

Bistveno je, da je vaša spletna stran v trenutku velike »otvoritve« v popolnosti pripravljena na vse, kar jo čaka tam zunaj. Kopica zadovoljnih obiskovalcev in kupcev, ki bodo navdušeni, da je vaša stran prijazna za ogled tako na domačem računalniku kot tudi na mobilnih napravah in prenosnikih.

Responsive spletna stran

Spletna stran mora biti prilagojena prikazu na mobilnih napravah.

Naj vam ne uidejo te podrobnosti, ko se boste odločali za postavitev spletne strani, saj boste morali sicer kasneje vse to opraviti za nazaj. V kolikor boste potrebovali pomoč in kvalitetno svetovanje, se vedno lahko zanesete na spletno agencijo Primoss, kjer se z izdelavo spletnih strani ukvarjajo sami izkušeni strokovnjaki. In to že vrsto let, o čemer pričajo tudi številne reference.