NALAGANJE

Vpiši iskalno poizvedbo

Pomen tehnične podpore pri spletnih storitvah

Deli

Kvalitetna in ažurna tehnična podpora je vsekakor dodana vrednost vsakega podjetja, ki jo ponuja. Storitve, pri katerih je pričakovati kakršnekoli redne spremembe, nadgradnje in podobno, vsekakor potrebujejo dobro tehnično podporo. Ena izmed teh storitev je zagotovo spletno gostovanje. Pri spletnem gostovanju sicer vse poteka preko spleta.

Tam poiščete najugodnejšo ponudbo, izberete pravi paket zase, plačate in prejmete dostop do nadzorne plošče. Ne glede na to ali ste vešči tehničnih zadev, ki so potrebne pri rokovanju s spletnim gostovanjem ali ne, pa se zagotovo kdaj pa kdaj zgodi, da potrebujete tehnično podporo.

Ko pride do težav …

Če je vaše podjetje odvisno od predstavitve na spletu, potem si vsekakor ne smete privoščiti, da spletna stran ne bi delovala. So situacije, s katerimi znate opraviti sami, a tudi takšne, v katerih potrebujete tehnično podporo s strani ustrezno usposobljenih oseb.

V takšnih primerih je značajnega pomena zavedanje, da se imate na koga obrniti. Bodisi preko spletne pošte bodisi preko telefona. Kadar je tehnična podpora na nivoju, boste vedno brez strahu, tudi kadar se bo zdelo, da je nekaj hudo narobe.

Ko zmanjka znanja …

V podjetju se morda ukvarjate s sto in eno stvarjo, ob tem obvladate tudi splet, a ta od vas zahteva še več. Ko se znajdete na točki, ko je potrebno na spletno stran naložiti SSL certifikat, urediti bazo ali nastaviti poštni predal, se morda nekoliko ustavi.

Tehnična podpora

Ko vam zmanjka znanja, je dobra tehnična podpora v veliko pomoč.

Namesto da bi svoj dragoceni čas zapravljali z iskanjem rešitev po spletu in raziskovanjem, kako opraviti z nalogo, boste neskončno veseli tehnične podpore, ki bo v najkrajšem možnem času poskrbela, da bo vaš posel nemoteno tekel dalje.

Kako izbrati ponudnika z dobro tehnično podporo?

Ker ima dandanes praktično vsak resen ponudnik spletnega gostovanja tudi ustrezno tehnično podporo, se boste še lažje odločili komu zaupati gostovanje svojih spletnih strani. Tisti, ki nudi 24-urno podporo preko spletne pošte bo vsekakor zelo blizu prvemu izboru. Ponujajo tudi tehnično podporo v živo preko telefona? Odlično!

Na koncu bo odločitev seveda na vaši strani, a že ob prvem kontaktu boste kmalu vedeli, ali ste izbrali pravilno. Vse kar potrebujete od kvalitetne tehnične podpore, je vsekakor naslednje:

  • Pomoč preko spletne pošte in odzivnost v sprejemljivem času. Nekateri nudijo 24-urno podporo preko spletne pošte, kar običajno pomeni, da odgovorijo v roku 30 minut.
  • Tehnična pomoč v živo. Telefonska številka, preko katere vam bodo strokovno usposobljeni in prijazni ljudje pri vaši težavi pomagali v živo.
  • Svetovanje. Tudi to je zelo pomemben detajl. Namesto da samo odgovorijo na vaše vprašanje in rešijo težavo, včasih prav pride kakšen nasvet, kako določene reči izboljšati ali celo poceniti vaš strošek, če je to mogoče.