NALAGANJE

Vpiši iskalno poizvedbo

Znižanje stroškov ogrevanja: enostavno in učinkovito!

Deli

V mesecih, ko naravo in domove ohladi mraz, se občutno poveča znesek na računu za ogrevanje. Pobožna želja vseh prejemnikov teh računov pa je seveda: zmanjšati strošek za ogrevanje na minimum. Če se sprašujete, kako priti do tega minimuma, ste se vsekakor znašli na pravem mestu.

Strošek za ogrevanje je razdeljen na več delov. Enega zaseda strošek za nabavo kuriva, potem so tu še razne peči in vzdrževanje, vsekakor pa ne smemo pozabiti na tiste dele, ki topel zrak izpuščajo na prosto. Kakovostna okna in vrata ter predvsem ustrezna toplotna izolacija nepremičnine.

Morda ste že pomislili na vse našteto …

Kljub temu pa imamo za vas dobre novice. Čeprav imate morda v hiši kakovostno toplotno izolacijo in ste pred kratkim zamenjali okna in vrata, pa lahko še vedno precej prihranite pri ogrevanju. Pri tem vam bodo pomagale ogrevalne toplotne črpalke! Tehnologija je na tem področju močno napredovala in zakaj ne bi imeli nekaj koristi od tega tudi vi.

Visokotemperaturna ogrevalna toplotna črpalka Orca

Visokotemperaturna ogrevalna toplotna črpalka Orca

Navadno lastniki pomislijo, da so naredili vse, kar je v njihovi moči, saj so vse potrebno dopolnili še z najcenejšim energentom, za katerega ta hip veljajo peleti, a strošek je lahko še bistveno, bistveno nižji. Ogrevalne toplotne črpalke bodo poskrbele, da se vam bo ob pogledu na račun prvič v življenju zasmejalo.

Enostavna vgradnja in uporaba

Ogrevalne toplotne črpalke Orca krasi dejstvo, da so sila prilagodljive, saj jih je moč namestiti v praktično vse objekte in priključiti celo na obstoječe ogrevalno omrežje. Navdušilo vas bo tudi dejstvo, da lahko z njimi upravljate kar na daljavo, in sicer povsem enostavno – s pomočjo pametnega mobilnega telefona.

Upravljanje ogrevanja na daljavo

Upravljanje ogrevanja na daljavo – enostavno prek sodobne aplikacije

In zakaj so toplotne črpalke Orca tako učinkovite? Zato, ker za svoje delovanje in efekt potrebujejo zgolj brezplačen okoliški zrak in vodo ter nekaj malega električne energije, ki poganja krmilni sistem. Z investicijo v toplotno črpalko nikakor ne morete zgrešiti, najverjetneje bo postala celo ena izmed vaših najboljših naložb v življenju.